Контрол на температурата от GPS Control

Контрол на температурата

Следете градусите в товарното отделение по всяко време

Реагирайте незабавно при аларма от термографа

Превозвате ли охладени и/или замразени товари? Тогава знаете какво значат няколко градуса повече в товарното отделение. И колко е важно е да хванете на момента всяка нежелана промяна на температурата. Да, имате термограф и шофьорът Ви може да следи показанията му. Но по-добре е да имате непрекъснат автоматичен контрол на градусите. И да получавате алармен сигнал при излизане извън зададена зона. GPS control следи постоянно температурата в товарното отделение. И Ви праща аларма за всяка нежелана промяна.

Управлявайте температурата при всяка Ваша доставка. Щом сте хладилен транспорт, нека стоката Ви да пътува на студено. А Вие контролирайте студа в товарното в определените граници, и реагирайте незабавно, щом са нарушени. За да пътуват спокойно чувствителните към температурата товари във Вашите:

  • хладилни камиони за международен и за вътрешен транспорт;
  • хладилни бусове за доставки в България и извън нея;
  • хладилни пикапи;
  • хладилни фирмени автомобили от всякакъв вид.

Следете показанията на термографа в реално време. И реагирайте незабавно при всяка нежелана промяна в температурата. За да нямате неприятни изненади, когато стоката вече е пристигнала и се окаже не точно охладена и/или замразена. Тогава вече ще е късно да гледате справката за градусите в товарното отделение. Затова използвайте контрола на температурата от GPS control. Задайте възможния толеранс – брой градуси за период от време. И получавайте алармен сигнал при всяко излизане извън него.

Свържете се с нас

С използването на тази услуга вие се съгласявате със съхранението и използването на личните ви данни от сайта