Блокиране на автомобила от GPS Control

Защита против кражба

Защитете се от крадците, като буквално им спрете тока

Реагирайте незабавно, с команда от дистанция

Щом (мислите, че) Ви крадат автомобила – изключете му двигателя. Направете го веднага, като прекъснете електрическата верига на стартера. Подайте дистанционна команда от мобилния си телефон, или от компютъра. И/или използвайте IButton (тук вече не Ви трябва интернет). И двете функции са в GPS Control. С тях предотвратявате запалването на автомобила, ако е паркиран, или пречите на повторното му запалване след спиране. И двата случая МПС-то Ви е надеждно и непреодолимо блокирано – за да вземете мерки да си го върнете.

Защитете автопарка си от крадци, като им спрете тока. В буквалния смисъл – с изключване на електричеството към стартера. И с отнемане възможността за запалване на двигателя. Защото той – двигателя, си е Ваш, както е Ваш и целия автомобил. И само Вие решавате кога да се движат фирмените Ви:

  • камиони и микробуси за международен и за вътрешен транспорт;
  • автобуси за международни и за вътрешни превози;
  • куриерски камиони и бусове;
  • таксиметрови автомобили;
  • бусове за доставки;
  • фирмени автомобили от всякакъв вид;
  • подвижни строителни и селскостопански машини.

Блокирайте автомобила си, щом не е под Ваш контрол. Изберете имобилайзер или IButton, а може и двете. Включете ги във Вашия пакет от GPS Control и работете няколко идеи по-спокойно и по-сигурно. Разбира се – най-добре е да не се налага да ги използвате. Но, ако се случи, вече имате възможност с една команда да спрете Вашия автомобил. Да го задържите на място – там където е паркирал, или при първото му спиране. И да си върнете контрола.

Свържете се с нас

С използването на тази услуга вие се съгласявате със съхранението и използването на личните ви данни от сайта