Мобилен GPS Control

Мобилен GPS Control

Мобилен GPS control

Качен и готов за ползване през смартфона и/или таблета Ви

Колко по-лесно можете да управлявате автопарка и водачите?

GPS control вече е в ръцете Ви.

Можете да го носите където си искате. Можете да по ползвате навсякъде и по всяко време. С мобилното приложение на GPS control фирменият автопарк влиза в телефона или таблета Ви. И сега можете да го наблюдавате и контролирате оттам. Трябва само телефонът да е от „умните и модерните“. И да сте си свалили на него (или на таблета) мобилния софтуер. Приложението можете да изтеглите веднага от връзката по-долу. Свалянето му е напълно безплатно.

Мобилен контрол 24/7.

Най-удобният начин да следите работата на всяко Ваше превозно средство. И на водача, които го управлява. Мобилният GPS control е винаги на разположение, когато ръководите:

  • камиони;
  • автобуси;
  • микробуси;
  • леки автомобили;
  • селскостопански машини;
  • строителни машини;
  • плавателни съдове.
appstore
playstore

Колко по-лесно може да бъде?

Хващате телефона/таблета си и влизате в профила си в GPS Control. Готово – вече виждате и управлявате работата на Вашия автопарк и на водачите. Правите го от мястото, където сте в момента, веднага, в реално време. Можете да го правите колкото пъти искате, когато си искате, откъде си искате. Само трябва да поискате. И да имате инсталирано мобилното приложение на GPS Control. Можете да свалите веднага и напълно безплатно от тук:

appstore
playstore

Нека мобилният GPS Control бъде винаги с Вас.

Качете го на Вашия телефон и/или таблет от горната връзка. Ако вече го имате и сте го пробвали – значи знаете. За въпроси по инсталирането и използването на мобилното приложение – питайте по телефона горе вдясно, или през формата за контакт по-долу.

Свържете се с нас

С използването на тази услуга вие се съгласявате със съхранението и използването на личните ви данни от сайта